2014/02/05

second hand flowersSain pikkusiskoni kukkakaupasta roskiin menossa olleen amarylliksen sipulin joulun jälkeen. Jemmasin sen lasiastiaan ja kastelin. Siitä nousi uusi pitkä vana, jonka päähän aukesi kukka. Mun kaunis kierrätyskukkani! Himpun ylivalottuneissa kuvissa kukinnon ihana väri ei tosin pääse oikeuksiinsa. Se ei ole valkoinen eikä punainen, vaan kaksivärinen, hailakka pinkki.

Second hand -kamaa ovat myös nuo toiseen lasimaljakkoon kokoamani terälehdet. Tulppaanit tiputtivat ne jo pois, mutta minäpä en raaskinut heistä vielä luopua. Lapsena laitoimme vatiin veden sekaan pionien pudottamia terälehtiä ja pidimme jalkakylpyjä. Pitäisköhän tehdä sama nytkin..? :) 

Siippani tsekeistä tuodut kristallilasit ovat meillä ihan arkikäytössä ja H&M:n harmaa pussilakana menee tarpeen tullen pöytäliinastakin. 

Kivaa keskiviikkoa allihuuppa! 
 / Amaryllis is a trash find from my sister's flower shop and the pink petals came out of wilted tulips. My beloved second hand flowers. 

Crystals are from Czech Republic and we use them all the time. The table cloth is actually a linen duvet cover by H&M.

2 kommenttia:

 1. Meilläkin koulussa meni paljon hyasintteja ja amarylliksia roskiin joulun jälkeen, harmillista. :( Itse en voi niitä kotiin tuoda, sillä kissamme käy maistamassa joka ikistä kasvia mitä taloon tuodaan, ja repaleiset kasvit ei oo kauheen nättejä. :D

  Tammikuun alussa siivosimme yhtä kukkakylmiötä ja heitimme vanhoja myyntikelvottomia kukkia pois (saimme ottaa kotiin omasta mielestämme hyvännäköiset). Olin ehtinyt siinä jo heittää n. 25 punaista ruusua roskiin syystä että osa oli nuupahtaneita, osa suorastaan mätäni pystyyn ja osa muuten vaan tiputteli terälehtiään, kun eräs nainen ohi mennessään vilkaisi biojäteastiaamme ja pelasti kaikki ruusut. :D

  Kierrätystä sekin, vaikka omasta mielestäni n. 90% kukista oli nounou-tavaraa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kukat on ihania! Ne tuovat arkeen vähän luksusta. Monesti kukat ovat mielestäni parhaimmillaan nupullisina tai vähän nuupahtaneina. :) En ihmettele että kuihtuneet ruusut kelpasivat ohikulkijalle.

   Poista