2014/04/08

omg


En ole kovinkaan vakava sisustaja ja musta sisustushommelit on kivoimpia silloin kun ne syntyvät itsestään, kun niitä ei väännetä otsa kurtussa eikä kaikki ole niin justiinsa. Ei tätä(kään) touhua kannata ottaa niin vakavasti. Varsinkin remontin mukanaan tuoma väliaikaisuuden tietoisuus ja tavaroiden pakkautuminen normaalia ahtaammin saavat hölläämään pipoa. Elämä ei lopu vaikka keittiössä olisi muutama pahvilaatikko ja tv-tasossa farkkuja.


Nämä kuvat ovat meidän pikkuisesta, alle neliön kokoisesta toiletista, joka on kokenut purkkien ja purnukoiden maihinnousun kylppäriremontin vuoksi. Melkoisen ahdasta on (OMG sanovat kipotkin), mutta oven toisella puolella olevan Malm-lipaston ylin laatikko tarjoilee lisäsäilytystilaa. Kaveria ei jätetä, sanovat.
/ Our little toilet has been through a massive invasion of cosmetics, hair products and creams - because of the renovation in the downstairs bathroom. It's a bit crowded (even the jars say OMG), but we're fine. Occasional chaos never hurt anybody, right?

2 kommenttia:

  1. Omg miten hauska idea. Nimen omaan, otsa kurtussa nipottaen ei kuulosta kivalta sisustamiselta ollenkaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä olen itse asiassa yleisesti aika tarkka ihminen, mutta tällaisissa asioissa on paras ottaa rennosti. Ja niin tulee yleensä paras lopputuloskin ;)

      Poista