2014/04/09

yes please

Keväästä huumaantuneena värkkäsin pienen kollaasin asioista jotka saavat tämän neidin sydämen lämpimäksi just nyt. Koska kollaasiin on mahdoton änkeä sitä sisällä vellovaa keveyden, odottamisen ja valoisuuden tunnetta jonka vain kevät voi tuoda ja sitä riemua joka syntyy siitä kun huomaa että ulkona nenänpää ei palele ja puoli yhdeksän aikaan salilta kotiin kävellessä on vielä valoisaa, kokosin mukaan muutamia materialistisia hottiksia. 

Makkarin remontti on alati mielessä ja sisustus vielä ehkä sitäkin useammin. Pintojen väritys ja matskut ovat vielä aika pitkälti arvonnan kohteina, mutta yöpöydän valoiksi olen jo kauan sitten päättänyt hankkia Artemiden Tolomeot. Nähtyäni Nytan Tilt -valaisimet ja pakahduttuani niiden huikeudesta aloin kuitenkin vakavasti kyseenalaistaa päätöstäni.

Muuton Silent ihastuttaa muodollaan. Vihreä vaasi olisi kiva piristys aneemisen värisessä maljakkokokoelmassani.

Valkoiset Converset - hey, what's not to love? 

BEdesignin Lilyt ovat kiehtoneet mua jo kauan. Hotsitus on muuttunut hullutukseksi Maijan, Annen ja Sannin vuoksi. Penteleet ovat vilautelleet kuvia omistaan ja saaneet meitsin mielikuvituksen laukkaamaan keksien Lilyille yhä uusia käyttötarkoituksia. Tahtoo.

Juuttimatto on täydellinen matto skandinaavisen vaaleaan kotiin. Se tuo rouheutta ja hippusen asennetta kotiin eikä juuri rajaa väritystä mihinkään suuntaan. Ja on samalla matto joka näyttääkin matolta. Meillä on tällainen vain pienenä ovimattoma ulko-oven sisäpuolella, mutta kelpuuttaisin esim. tuon Loookin upean komistuksen mihin vaan. Mitä te himoitsette tänä keväänä? 

Kuvat/pictures: lamp / carpet / sneaker / bowl / vase 

/ I'm feelin the spring sun on my skin and the warm breeze in my hair. 'Cause you can't manage to fit all that into a picture, I made one using some of the items I'm most in love with right now: Nyta Tilt -lamps, Muuto Silent vase, white Converse sneakers, BEdesign Lily -bowl and jute carpet by Loook. 


2 kommenttia:

 1. Kivat poiminnat! (Täältä löytää aina kaikki kivat jutut ekana, kiitos!) Mua kiehtoo vihreä väri ihan kaikissa sävyissä ja puupunnat. Toi lamppulöytö on huikea ja samoin bedesingit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olipa kiva kuulla :)
   Vihreä on kyllä huippu nyt keväällä: viherkasvit, pastellisävyt, luonnon herääminen, jne.!
   Tilt-valaisimet sekä BEdesignin suloiset Lilyt = <3

   Poista