2013/02/26

our previous home

Tässä kuvia meidän aikaisemmasta kodista. Siitä kerrostalokaksiosta, joka myytiin viime syksynä. Rakastin tuota asuntoa. Sen valoa ja vihreyttä. Valkoisia seiniä ja selkeitä pintoja. Ja sijaintia, sillä se oli ihan keskustassa.

Olohuone1Keittiö3Olohuone7

Otin itse myynti-ilmoitusten kuvat vaikka välittäjää kaupassa käytimmekin.
Haluaisittekohan te nähdä lisää kuvia meidän vanhasta kodista?

//

Here are some pictures from our old home. It was a duplex in the centre of Turku and we sold it last autumn. I loved that apartment. Its lightness, the white walls and green views.

Would you like to see more pictures of it?

8 kommenttia:

 1. Ihana sohvapöytä!! :) ja lisää kuvia kiitos, tykkään kurkistella ihmisten koteihin :)

  VastaaPoista
 2. Hih, samaa mieltä Annen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Voi, mulla tuli jotenkin ihan haikea mieli näistä kuvista <:) Se oli todella kiva kämppä. Ja kyllä, lisää kuvia kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Annen kanssa minäkin, tuo sohvapöytä on ihana! :) Lisää kuvia kiitos, tosi kaunis ja simppeli pohjaratkaisu ainakin mun silmään. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kirjoittelinkin siitä vanhan osoitteen puolella jokin aika sitten. Voisin tehdä jutun tännekin, pöytä oli nimittäin aikast hyvä löytö. ;) Pitää laittaa myös lisää kuvia vanhasta kodista. :)

  VastaaPoista
 6. No niinpä, snif! Uusi koti on ihan unelma, mutta oli toi vanhakin kovin suloinen pesä. :) Lisää kuvamatskua tulossa! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Pohjaratkaisu oli toimiva ja valon maksimoiva, pisteet siitä. :) Lisää räpsyjä tulossa.

  VastaaPoista