2013/07/19

getting ready


Valmistaudun syksyyn. En tiedä onko syynä kesäloman loppuminen vaiko se että pitkän hellejakson jälkeen nyt on viileämpää. Mutta vähän syksyiseltä tuntuu. Silmäilen vaatekaupoissa syysmallistoja ja mietin taas remonttijuttuja (pidämme kesätaukoa rempasta, ja syksyllä jatketaan). Sytytin jopa kynttilöitä.

Olen kesän vankka fani, mutta joka vuosi iloitsen syksyn tulosta. Ja oikein odotankin sitä. Onnea on neljä vuodenaikaa.

//

... for the autumn. I don't know if it's because my summer holiday just ended or because the long heat wave seems to be over for the time being, but I feel autumny. In the shops I catch myself browsing through the new autumn lines and I have began to plan the renovation again (we took ourselves a summer break of the renovation and agreed we'd continue in the fall). I even lit candles.

Even though I am a big fan of summer, I embrace autumn every year. I even look forward to it. We're so lucky to have four seasons here in F.

2 kommenttia:

  1. Niin samoissa fiiliksissä! Jostain syystä tosiaan tuntuu, että kesä on jo ohi... enää ei tee mieli ostaa yhtäkään kesävaatetta, kukkaa tai muutakaan. Kesää odotetaan kauan, mutta joka kesä odotan myös syksyä ja pimeitä iltoja. Ihanuuksia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mulle tämä fiilis tulee yleensä siinä elokuun alkupuolella, mutta tänä vuonna näköjään jo pari viikkoa etuajassa. Uups! Kiva kuulla etten ole ainut joka on jo vähän syksyfiilareissa.. :) Ja nautitaan nyt kuiteski vielä kesästäkin, niin kauan kun sitä riittää :)

      Poista