2013/07/24

the fair


Terveiset asuntomessuilta. Vuosittainen messukäynti on tehty ja tuliaisiksi jäi kasa valokuvia sekä pari ideaakin, lähinnä vaatehuoneeseen ja ruokailuryhmän tuoleiksi.

Mun omat feivoritit messuilla olivat: sirot ja matalat sohvat, Bolefloorin täystammilattiat, villamatot, balmuirbalmuirbalmuir♥, iki-ihanat Thonetit ja musta-valkoinen-puu -yhdisteleminen. Ja hei oikeesti, onhan se Maja huikea.

Julkisivut olivat tänä vuonna poikkeuksellisen "tavanomaisia". Kauniita, linjakkaita ja moderneja. Sisällä pintamateriaaleista puu on nyt pop, ja nimenomaan käsittelemätön sellainen. Tapetteja ei juuri tavata, mutta sisustustarroja löytyi yllättävän paljon (omaan kotiin ei kaivata kumpiakaan). Betonilattiabuumi näyttäisi messuilla jääneen yllättävän lyhyeksi, sillä niitä ei enää juuri näkynyt. Valaisimet olivat suuria ja niiden vastapainoksi led-upotuksia näkyi myös paljon. Maalaisromanttistyyliset talot olin luettelon perusteella rankannut pois vierailulistalta, joten niiden trendeistä en valitettavasti osaa sanoa.

Lisää tuliaiskuvia tulossa myöhemmin. :)

Käykäähän messuilla! 

/

Hi, and greetings from the Housing Fair Finland. I took a bunch of pictures and even got a couple of ideas for our own home (for the walk-in and for the dining chairs).

My favourites were petite sofas, Bolefloor's oakwood floors, wool rugs, Balmuir, Thonet chairs and a house called Maja.

And the remarks I made: A lot of wood everywhere. Not much wallpaper, but many stickers on the walls (neither to our home, thanks). Concrete floors seemed to be a bit passé, which I think is surprising. Lamps and pendants were huge, and to balance this there were embeded led-lamps everywhere. We didn't go to houses that had a romantic country deco, so for those I don't know.

I'll post more pictures later.
It's a great housing fair with real houses to go into. Check it out here :)

7 kommenttia:

 1. Millä kameralla kuvasit messuilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä mun Sonyllä, eli digijärkkäri Sony Nex 5N:llä. :)
   Olitko muuten Maidenin keikalla? Muistan että kommentoit silloinkin kun liput tuli myyntiin. :) Eikö ollutkin hieno keikka?!

   Poista
  2. Itse mietin, että riittäisikö perus digipokkari vai pitäiskö roudata järkkäri mukaan... Järkkärini (Canon Eos) kun on vaan niin pirun iso että jaksaako sitä kanniskella mukana koko päivää. :D

   Ja joo olin, aivan mahtava keikka oli kyllä! :))

   Poista
  3. No se on tietty ihan makuasia. Toi mun järkkäri on ulkonäöltään ja painoltaan kevyt, joten sitä oli ihan ok siellä kanniskella. Valoa taloissa oli paikotellen aika niukasti, varsinkin tuona pilvisenä päivänä, joten hyvä kamera on plussaa, vaikkei sekään ihmeitä tee. Mä en koskaan käytä salamaa, joten iso osa kuvista jäi turhan tummiksi kaikista kikoista huolimatta.

   Poista
  4. Noh, jospa otan molemmat mukaan, voihan sen ison järkkärin jättää laukunpohjalle jos sitä ei jaksa kaivaa, pokkarissakin kun on aikas hyvä valovoima mitä sitä nyt on tullut testailtua.

   Kiitos vinkistä/tiedosta (niukka valaistus)! :))

   Poista
 2. Hauska vessa, kuin palapeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös kovin! Hauskasti tiililadottu neliön malliset laatat. :) Ja toi integroitu hana on kaunis.

   Poista