2013/07/25

maja

Asuntomessujen kohde 25 on ollut sisustusmaailmassa viime aikoina kaikkien huulilla. Toiset tykkäävät Majasta, toiset eivät. Makuasia tämäkin, ja niistähän tunnetusti voi kiistellä. Tosin mun mielestä on aika raakaa julkisesti ruotia toisten ihmisten kotia ja sinne valittuja ratkaisuja. Vaikka sitähän messutalon rakentaminen mukaanaan tuo, mutta sympatiseeraan tämän huikean talon itse rakentanutta ja asuttamaa perhettä kyllä ihan kybällä. Sillä jos joku tulisi nyt meille sanomaan että rakkaudella remontoimanne kotimme näyttää ihan karmealta eikä voi olla toimiva kokonaisuus, saattaisin tirvaista mokomaa nenään.

Itse tykkäsin talosta. Maja on raikas ja innovatiivinen. Ja sisältä oikeasti ihan tavallinen talo. Tavallisella tarkoitan sitä ettei sieltä löydy mitään ihmeellisiä öky-juttuja eikä eriskummalisia kertakäyttöratkaisuja. Noiden sijaan tavallisen kokoisia tiloja nelihenkiselle perheelle. Pintamateriaalit on valittu oman maun mukaan eikä niistä tavanomaisista repertuaareista, joka on kunnioitettavaa. Täyspuinen kylpyhuoneen seinäkin sen todistaa. Lisäksi mustapuinen sisäkatto on upea, omintakeinen ratkaisu.

Selkeät, linjakkaat kiintokalusteet, upea sisäkatto, suorastaan houkutteleva kodinhoitohuone, musta keittiö ja isot ikkunat, joiden takaa avautuu mahtava mäntymaisema. Se että jokaisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Ja lisäksi moitteeton sisustus. Ainut mihin tämän talon jutuista en lähtisi on ovettomat makuuhuoneet.

/

Here are some pictures of a house called Maja in the Housing Fair Finland. It has been a subject of conversation in the Finnish interior deco circles for a few weeks now. Other people love it, others don't understand it. You can count me in the pro-party, 'cause I love it.

Its innovations and brightness, modern and effortless beauty, black wooden ceiling, really tempting laundry room, black kitchen, the fact that every bedroom has its own walk-in, huge windows opening to a scenery of pines. And a perfect interior design. Hear hear! The only thing I wouldn't go for in this house is its lack of doors in the bedrooms.

2 kommenttia:

 1. Maja on upea!

  Mut vitsi, mikä blogilöytö! Jään seurailemaan, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun tulit! Tervetuloaaa :) Ja tätä kautta nyt vasta löysin sunkin blogisi. Aivan ihana blogi, kaunis koti ja mahtavia diy-juttuja! Lahjapussit ja joulutähtöset (jos bongaan ohjeen) taitais olla ekat toteutukseen lähtevät..

   Poista