2013/10/12

ain't nothing better than a clean kitchenPuhtaus on puoli ruokaa ja keittiön on oltava aina vapaa liasta, pöpöistä ja turhasta sälästä. Näinhän se menee. Silti meillä on liian usein keittiö, tai tarkemmin ruokapöytä täynnä tavaraa. Lehtiä, paperipinkkoja, hoitamista huutavia kasveja ja kukkasia, kynttilöitä, servettejä... Iso pöytä on kiva, mutta kun vakikäyttäjiä on vain kaksi, tyhjäksi jäävä 2/3 pöydästä on liian näppärä käyttää kaikenmaailman hilavitkutinten ja röykkiöiden säilyttimenä... Vaikka puhtaudesta pidämmekin jatkuvasti huolta, alituiseen kasvava tavaramäärä saa kokonaisuuden näyttämään epäsiistiltä. Ei hjyvä!

Suunnilleen kerran viikossa kyllästyn kasvaviin pinoihin ja koitan hallita kaaosta. Viikkaan luetut mutta lojumaan jääneet Turkkarit paperikeräyskassiin, raakaan laskut niille tarkoitettuun paikkaan, pesen taas ja puunaan. Rakkauteni kiiltäväkantisiin lehtiin sekä merkillinen viehtymykseni mainoslehtisiin (en missään nimessä halua "ei mainoksia"-tarraa postilaatikkoon) ajaa keittiön ruokapöydän kuitenkin muutamassa päivässä taas samaan kuosiin. Pinoja, pinoja, pinoja. Tänään löysin pinosta avaamattoman Divaanin. Milloin lie sekin taloon tullut.

Apua!


/ Amen to that.  

6 kommenttia:

 1. Mä oon ihan samanlainen pinoilija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainut. Vielä kun keksisi miten tästä piirteestä pääsee eroon... :)

   Poista
 2. Kaunis keittiö teillä! Samaa pinoutumisilmiötä täälläkin havaittavissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva saada vertaistukea ja kuulla että samat pulmat on muillakin. ;)

   Poista
 3. Hih, samoja pinoja minäkin manailen täällä! Vaikka itse taidan olla niiden suurin kerääjä ; ) Kun ehdit, niin blogissani on sulle kuvahaaste. Kivaa sunnuntain jatkoa siistissä keittiössä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä kun luulin että muilla nää asiat pysyy hanskassa paremmin, eikä postit pakkaannu väärille paikoille.. Toisaalta kiva kyllä kuulla että muillakin on samoja "ongelmia". ;)

   Ja kiitos kivasta haasteesta! Koitan toteuttaa sen mahdollisimman pian. :)

   Poista