2013/10/15

bedtime storiesHeipparallaa kamut! Me ollaan käyty molempien vaatevarastot läpi viikonlopun aikana ja kerätty taas huimat määrät kirpputorille vietäviä. Saatiin second hand -kauppa Ihanasta rekkikin tosi nopsaan ja vietiin kamat sinne jo.

Ehkä pitäisi oikeasti jättää joka toinen vaatekappale ostamatta tai jotain, niin kirpputorille vietäviä ei kertyisi näin paljoa näin pienessä ajassa. Olen ajatellut sellaista tavoitevaatekaappi-ajatteluakin. Listaisi kaikki mitä tarvitsee ja mitä tahtoo kaapissaan olevan ja ostaa sitten vain sillä listalla olevia. Ankarasti "stick to the list" -meiningillä. Se vaatisi enemmän luonteen lujuutta, mutta uskon että lopputulos olisi palkitseva. (Vaikka täytyy sanoa että tykkään tästä kirpputorikaupustelustakin kyllä paljon.)

Sori muuten nämä kehnot kuvat... Meidän makkari on aika pimeä mesta. Siellä on kaksi pientä ikkunaa, syksy on valon suhteen sisäkuvauksen kurjinta aikaa muutenkin ja toi paneeli imee sen vähäisenkin valon sisäänsä eikä heijasta yhtään. Vielä kun tähän lisätään monessa blogissakin viime päivinä kohistu blogger-bugi joka pakkaa kuvat rakeisiksi, lopputulos on mitä se on. En jaksa nyt puljata tuon kanssa sen suuremmin, joten toivottavasti pystytte katsomaan näitä vähän sormien läpi...

Muksaa tiistaita, kivat!

/ Hi there! My man and I have been inventaring our wardrobes in the weekend. And took lots of stuff to the flea market again. Maybe we (mostly me, thought) should really just not buy this much so that we wouldn't have this much to give away... 

I'm so sorry for the poor images here. In my defence it's very dark in our living room, plus Blogger has this problem nowadays that makes pictures look so much worse than they actually are. Bare me. 

Have a lovely tuesday, folks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti