2013/10/17

keep warmTerkkuja Turusta! Tänä vuonna on täälläkin tosi kaunis ruska. Huippua! Aurinko paistelee ja ilma on raikas.

Mä tykkään kaikista vuodenajoista. Taidan olla vähän hupsu, koska tuntuu että tykkään aina eniten siitä vuodenajasta joka on käsillä. Talvella talvesta ja lumesta, keväällä keväästä ja siitä kun luonto herää, kesällä lämmöstä ja kesän menoista. Ja näin syksyllä ruskasta, "uuden" tunnusta ja kotoilun keveydestä. Äärimmäisen positiivista ajattelua tällainen. :)

Pitäkäähän itsenne lämpöisinä tuolla ulkona! Mä en halua vielä laittaa nahkatakkeja talvisäilöön, joten kerrospukeudun ja puen niiden alle kaikenlaisia liivi-, poncho- neuletakki- ja huiviviritelmiä. Hyvin toimii, ja pääasiahan on että ei tule kylmä!

/ Greetings from my city, Turku. We're having beautiful autumn colors this fall and the sun is shining. I think I like each season equally, because in the winter I like winter best, in the spring I like spring best, etc... 

Keep yourselves warm out there, guys! 

6 kommenttia:

 1. Heeeeei vihdoinkin joku on samaa mieltä vuodenaika-asiassa! Mä oon monesti miettinyt sitä, ettei mikään vuodenaika ole varsinaisesti mun suosikki vaan tykkään aina just siitä parhaillaan (tai just tuloillaan) olevasta. Jokaisessa vuodenaikansa on puolensa, mm. noi mitä mainitsit. Kiva tietää että on muitakin, jotka ei osaa/halua päättää suosikkiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Just noin se menee, että kaikkien vuodenaikojen alkuajat ja aina se tulossa oleva vaikuttaa ihamimmalta. Ei näistä voi suosikkia valita! :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä ollut mielettömän kaunis syksy, en muistanutkaan miten upea kuukausi lokakuu voi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Ei oo ollut todellakaan mikään ikävä lokakuu! ;)

   Poista
 3. Tänä syksynä on kyllä ollut todella kaunis ruska. :) Itse kotiuduin eilen Pohjanmaalta ja siellä ei ollut enää ruskasta tietoakaan, eilen jopa satoi muutaman sentin lumikerros maahan. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Täällä Turussakin oli eilen aamulla maassa ihan hiukan jotain valkoista utua havaittavissa, mutta veikkaanpa että tänne tulee lumi taas viimeisenä. :) Pohjanmaalla oli varmasti kaunista!

   Poista